Regulamentul oficial al campaniei “Castiga un date cu... Bogdan Iancu!”

Art 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL “Castiga un date cu... Bogdan Iancu!”

1.1 Concursul cu titlul “Castiga un date cu... Bogdan Iancu!” (denumit in continuare „Campania”) este organizat si desfasurat de JACOB BROS SRL, CUI 37404601, J40/5394/18.04.2017, B-dul Pache Protopopescu, nr. 109, Microcantina, cam. 3, reprezentata prin administratorul Daniel Iacob, numit in continuare Organizator.

1.2 Scopul prezentei Campanii este acela de a oferi experiente inedite si interactive pentru spectatorii filmului “Oh, Ramona”.

1.3 Participantii la Campanie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial al Campaniei, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare “Regulament Oficial”). 1.4 Regulamentul Oficial este intocmit si facut public, conform legislatiei aplicabile din Romania, pe web site-ul Organizatorului, respectiv www.ohramona.com.


Art 2. DURATA CAMPANIEI

2.1. Campania va incepe la data de 01.03.2019 si se va finaliza la data de 04.03.2019, ora 23.


Art 3. ZONA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

3.1. Campania organizata se desfasoara pe paginile de Facebook si Instagram “Oh, Ramona”

https://www.facebook.com/OhRamonaMovie/ & https://www.instagram.com/ohramona_movie/


Art 4. PREMIILE ACORDATE IN CADRUL CAMPANIEI

Premiul ce se acorda in prezenta Campanie este: 

1. Un date cu Bogdan Iancu, actorul principal din “Oh, Ramona” 


4.1. Intalnirea (date) cu Bogdan Iancu va avea loc in Bucuresti. In cazul in care persoana castigatoare nu locuieste in Bucuresti, transportul acesteia spre Bucuresti va fi asigurat de Organizator.

4.2. Cu ocazia intalnirii dintre persoana castigatoare si Bogdan Iancu, Organizatorul va produce materiale fotografice, precum si inregistrari audio si video cu actorul Bogdan Iancu si persoana castigatoare. Aceasta din urma isi va exprima, in scris, acordul pentru a fi fotografiata si inregistrata audio-video inainte de intalnire si in timpul intalnirii.

4.3. Materialele fotografice si audio-vizuale rezultate vor fi prelucrate de Organizator cu mijloace digitale specifice si publicate in urmatoarele medii de comunicare: pagina de Facebook Oh, Ramona, contul de Instagram ohramona_movie, canalul de Youtube Oh, Ramona, website-ul ohramona.com, in scopul promovarii si cresterii notorietatii filmului Oh, Ramona!

 

Art. 5.   DREPTUL DE PARTICIPARE

5.1 Au drept de participare persoanele care au implinit deja 14 ani, participand in Campanie cu acordul parintilor. Campania se desfasoara in intreaga tara.

Pentru a intra in concurs, concurentii trebuie sa:

Posteze un selfie in care este vizibil un bilet de cinema la "Oh, Ramona!", pe Insta Story, cu tag catre pagina Oh, Ramona! sau un selfie in care este vizibil un bilet de cinema la "Oh, Ramona!" in zona de comentarii la postarea dedicata Campaniei de pe Facebook. Biletul trebuie sa fie achizitionat in perioada desfasurarii Campaniei, adica 01.03.2019 - 04.03.2019. Concurentii isi pot dubla sansele de castig daca posteaza pe Insta Story sau pe Facebook, cu tag la conturile Oh, Ramona!, un clip video de maxim 15 secunde cu biletul, in care explica de ce recomanda "Oh, Ramona!" si de ce merita sa castige experienta cu Bogdan Iancu!


Art 6. ACORDAREA PREMIILOR

Castigatoarea va fi extrasa prin tombola, in transmisiune live pe Internet, si anuntata prin intermediul social media, pe data de 05.03.2019.

 6.1. Premiul se acorda dupa extragerea castigatoarei.

6.2. Premiul care se acorda in prezenta Campanie nu poate fi schimbat cu contravaloarea acestuia in bani.

 

Art 7. LIMITAREA RASPUNDERII

7.1 Organizatorul este absolvit de orice raspundere pentru toate prejudiciile suferite de catre castigator si/sau de catre persoanele care il reprezinta legal in legatura cu premiul castigat.

7.2 Organizatorul nu are nicio raspundere si nu va putea fi implicat in litigii legate de proprietatea premiului dupa acordarea acestora.

 

Art 8. DISPOZITII FINALE

8.1 Prin participarea la Campanie participantii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament Oficial si cu acceptarea in tot si neconditionata a acestor prevederi.

8.2 In cazul in care, in urma unor verificari, se constata ca una sau mai multe dintre regulile de participare nu au fost respectate, Organizatorul isi rezerva dreptul de nu acorda niciun premiu participantilor.

 

Organizator

Jacob Bros

Prin Administrator

Daniel Iacob

Regulamentul oficial al concursului “Invitatie dubla la Oh, Ramona”

Art 1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI “Invitatie dubla la Oh, Ramona”

1.1 Concursul cu titlul “Invitatie dubla la Oh, Ramona” (denumit in continuare „Campania”) este organizat şi desfăşurat de JACOB BROS SRL, CUI 37404601, J40/5394/18.04.2017, B-dul Pache Protopopescu nr.109, microcantina, cam. 3 reprezentata prin administratorul Daniel Iacob, numit in continuare Organizator.

1.2 Scopul prezentei Campanii este acela de a oferi bilete la cinema pentru vizionarea filmului “Oh, Ramona”.

1.3 Participanţii la Campanie sunt obligaţi să respecte termenii şi condiţiile prezentului Regulament Oficial al Campaniei, potrivit celor menţionate mai jos (denumit în continuare “Regulament Oficial”).

1.4 Regulamentul Oficial este întocmit şi va fi făcut public, conform legislaţiei aplicabile din România, pe web site-ul Organizatorului, respectiv www.ohramona.com.


Art 2. DURATA CAMPANIEI

2.1. Campania va incepe la data de 9.02.2019 si se va finaliza la data de 10.02.2019, ora 19.


Art 3. ZONA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

3.1. Campania organizată se desfăşoară pe pagina de Facebook si Instagram “Oh, Ramona” – https://www.facebook.com/OhRamonaMovie/ & https://www.instagram.com/ohramona_movie/


Art 4. PREMIILE ACORDATE IN CADRUL CAMPANIEI

Premiile ce se vor acorda in prezenta Campanie sunt bilete la cinema, ce vor fi anuntate de Organizatori la finalizarea Campaniei.


Art. 5. DREPTUL DE PARTICIPARE

5.1 Au drept de participare persoanele care au peste 12 ani.


Art 6. ACORDAREA PREMIILOR

Castigatorii biletelor la cinema vor fi extrasi prin random.org si anuntati prin cadrul social media.

6.1. Biletele se acorda in ziua extragerii.

6.2. Premiile care se vor acorda in prezenta Campanie nu vor putea fi schimbate cu contravaloarea acestora in bani.


Art 7. LIMITAREA RASPUNDERII

7.1 Organizatorul este absolvit de orice răspundere pentru toate prejudiciile suferite de către câstigător si/sau de către persoanele care îl reprezinta legal în legătură cu premiul câstigat.

7.2 Organizatorul nu are nicio raspundere si nu va putea fi implicat in litigii legate de proprietatea premiilor dupa acordarea acestora.


Art 8. DISPOZITII FINALE

8.1 Prin participarea la Campanie participanţii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament Oficial si cu acceptarea in tot si neconditionata a acestor prevederi.

8.2 In cazul in care, in urma unor verificari, se constata ca una sau mai multe dintre regulile de participare nu au fost respectate, Organizatorul isi rezerva dreptul de nu acorda niciun premiu participantilor.


Organizator,

Jacob Bros

Prin Administratorul

Daniel Iacob